Intakeles aanvragen

Over Rijden bij ROGA

6+

Jaar ervaring

77%

Slagingspercentage

120+

Opgeleide studenten

120+

Postitieve beoordelingen

Rogier agema

Over mij

Ik ben Rogier Agema, 39 jaar en woonachtig in Marum samen met mijn vrouw en twee kinderen. Al van kinds af aan ben ik gek op (vracht)auto’s. Ik heb gewerkt als verhuizer en als vrachtwagenchauffeur. Ruime ervaring op de weg dus. Het werd tijd voor iets nieuws en een aantal jaar geleden heb ik mij laten omscholen als rijinstructeur. Een goede keuze, want ik vind mijn werk heel leuk. Het werken met verschillende mensen spreekt mij aan. Ik breng graag mijn plezier in autorijden over.

Ik heb in 2017 de opleiding voor instructeur B gevolgd bij Verkeersschool Succes in Emmen. Ik ben in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). En ik doe regelmatig bijscholingen zodat mijn bevoegdheidspas en de kwaliteit van de rijlessen up-to-date blijft. In 2022 heb ik mijn certificaat voor BE-instructie behaald.

Hier staat rijden bij ROGA voor

Kenmerken van Rijden bij ROGA

Mijn missie is om jou op een professionele, rustige en ontspannen manier klaar te stomen voor het praktijkexamen. Ik vind het belangrijk dat je de rijlessen als plezierig ervaart. Iedereen is anders, daarom gaan we op jouw snelheid richting het roze pasje.

Flexibele tijden

Persoonlijk

Deskundige instructeur

Hoog slagingspercentage

L.A.N. Bemd, van den
L.A.N. Bemd, van den
2023-04-22
Fijne ervaring bij Rogier. Altijd eerlijk over het aantal lessen die je precies nodig hebt. Vriendelijk en gezellig!
Daniel Van der heijden
Daniel Van der heijden
2023-04-20
Rogier goeie instructeur die alles met plezier en geduld aan je uitlegt, zeker aan te raden dus!!
Justine Hagen
Justine Hagen
2023-04-17
Ontzettend leuke en leerzame lessen gehad met Rogier. Altijd gezellig, met veel geduld en daardoor in een keer geslaagd!
Ilja Miedema
Ilja Miedema
2023-04-13
Op 19 januari 2023 heb ik mijn rijbewijs gehaald, met behulp van de leerzame lessen van Rogier. Naast veel geleerd te hebben, heb ik ook een ontzettend leuke tijd gehad. Alles wordt op een goede en duidelijke manier uitgelegd, en de manier van omgang is erg fijn. Je voelt je snel op je gemak, en dit is terug te zien in de resultaten die je behaald. Ik raad iedereen aan lessen te nemen bij Rijden bij ROGA. Want rijles hoeft niet iets te zijn waar je tegen op ziet, zeker hier niet :)
Aa We
Aa We
2022-09-27
Rogier is een vriendelijke en geduldige rijinstructeur. Als je zoekt naar iemand waar je je echt op je gemak voelt, ben je hier aan het juiste adres!

Testimonials

Beoordeling van mijn studenten

Vrijblijvende intakeles

Vraag een intakeles aan!

ROGA © Copyright 2024 | Alle rechten voorbehouden
Website ontwerp & realisatie: Wites
crossmenu